O nama

DOGMA nekretnine d.o.o. je tvrtka specijalizirana u prometu nekretnina. U ovome poslu prisutni smo više od 16 godina i od male agencije sa tek dvoje zaposlenih izrasli smo u tvrtku sa preko 30 zaposlenika. U tom razdoblju svojim radom i odnosom prema poslu i našim klijentima postali smo vodeća agencija u Primorsko-goranskoj županiji i jedna od vodećih u državi.

U sklopu agencije posluje tim od 30 educiranih agenata (organizatora kupoprodaje) koji prate klijente od prezentacije same nekretnine pa sve do trenutka primopredaje iste novom vlasniku. Agenti svojim radom, profesionalnošću i poznavanjem tržišta čine sve kako bi zadovoljili želje i potrebe naših klijenata.

Agencija ima vlastitu pravnu službu koja našim klijentima pružaju sve pravne savjete i obavljaju pravne poslove počevši od knjižno-imovinske provjere nekretnine, izrade svih pravnih akata do predaje potrebnih dokumenata na razrez poreza i uknjižbu vlasništva na kupljenoj nekretnini. Agencija Dogma nekretnine svojom pravnom službom jamči svim klijentima sigurnost u procesu kupoprodaje nekretnine.

Agencija posjeduje najveću bazu nekretnina u našoj regiji koja sadrži više od 30.000 stanova, 7.000 kuća, 3.000 apartmana i isto toliko zemljišta, tako da se za svakoga potencijalnog kupca može naći željena nekretnina. Da bi ubrzali prodaju nekretnine imamo i bazu od nekoliko tisuća potencijalnih kupaca. Bez obzira da li razmišljate o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Dogma nekretnine je pravi odabir.

Budući da u našu bazu nekretnina dospijeva sve veći broj ekskluzivnih nekretnina, te svakodnevno bilježimo sve veći broj klijenata koji pokazuju interes za takvim nekretninama odlučili smo pokrenuti ovu web stranicu kako bismo što bolje i kvalitetnije mogli prezentirati ekskluzivne nekretnine.

Jedinstven i ekskluzivan specijalizirani magazin "DREAM" (Dogma Real Estate Agency Magazine). Ogledalo luksuza, dizajna i prestiža Primorsko-goranske županije, ali i šire. Predstavljamo ekskluzivne stanove, kuće, ville, kamene ville, projekte, starine, hotele te potencijalne investicije. Pomno smo odabrali creme de la creme iz našeg bogatog portfelja nekretnina, a jednako tako pažljivo smo odabrali i naše partnere; banke, ekskluzivne brendove, hotele, restorane, wellnesse, trgovine, osiguranja, salone namješaja i auto salone, stomatološke i klinike estetske kirurgije. časopis je godišnjak i izlazi isključivo na engleskom jeziku. Želja nam je da potencijalnim kupcima olakšamo odabir novog doma, približimo tržište ekskluzivnih nekretnina našeg područja te zajedno pronađemo nekretninu iz snova! Welcome to Dream!