DREAM (Dogma Real Estate Agency Magazine)

PRVI SPECIJALIZIRANI ČASOPIS EKSKLUZIVNIH NEKRETNINA I BRENDOVA U REGIJI!

DREAM br. 6

WELCOME TO DREAM!

Predstavljamo Vam novi, šesti broj, jedinstvenog, ekskluzivnog magazina „DREAM„ (Dogma Real Estate Agency Magazine). Pomno smo odabrali crème de la crème iz našeg bogatog portfelja nekretnina na području Opatijske rivijere, Crikveničko-vinodolske rivijere, Istre, Kvarnerskih otoka, Rijeke i okolice.

Jednako pažljivo odabiremo i naše partnere, eksluzivne brendove, hotele, marine, restorane, wellnesse, trgovine, osiguranja, salone namještaja, jahte, dentalne poliklinike i slično.

DREAM br. 6


DREAM br. 4

Predstavljamo Vam novi, četvrti broj, jedinstvenog, ekskluzivnog magazina „DREAM„ (Dogma Real Estate Agency Magazine). Pomno smo odabrali crème de la crème iz našeg bogatog portfelja nekretnina na području Opatijske rivijere, Crikveničko-vinodolske rivijere, Istre, Kvarnerskih otoka, Rijeke i okolice.

Jednako pažljivo odabiremo i naše partnere, eksluzivne brendove, hotele, marine, restorane, wellnesse, trgovine, osiguranja, salone namještaja, jahte, dentalne poliklinike i slično.


Časopis se distribuira na raznim ekskluzivnim lokacijama, u atraktivnim hotelima (u Rijeci, Opatijskoj rivijeri, Istri, Krku, Dubrovniku i Zagrebu) yacht marinama, restoranima, na jahtama, raznim poliklinikama, salonima namještaja, u luksuznim vilama i stanovima, auto i beauty salonima na području naše županije, Zagreba, ali i van granica Hrvatske, u Monacu, Azerbaijanu-Baku i Milanu na raznim sportskim dogadjanjima te na internacionalnim sajmovima u Moskvi i Kiewu na kojima smo prisustvovali u 2014. i 2015.godini.

Magazin je godišnjak i izlazi isključivo na engleskom jeziku. Želja nam je da potencijalnim kupcima olakšamo odabir novog doma, približimo tržište nekretnina našeg područja te zajedno pronađemo nekretninu iz snova!

DREAM magazine, ISSUE 4. 2016/2017.g možete pronaći na kioscima Tiska, na svim boljim prodajnim mjestima diljem Hrvatske.

 

ISSUE 3. 2015./2016.

 

 

Potaknuti sve većim brojem ekskluzivnih nekretnina u našoj ponudi i povećanjem potražnje za istima, časopis „DREAM“ je ogledalo luksuza, dizajna i prestiža Primorsko-goransk, Istarske  županije, ali i šire. Predstavljamo ekskluzivne stanove, kuće, kamene ville, hotele, projekte te potencijalne investicije.

 

Iza sebe imamo osam godina izdavaštva u vidu časopisa „Dogma nekretnine“ koji je namjenjen tržištu nekretninama riječkog područja i okolice. Upravo nas je to i potaknulo na realizaciju novog projekta -  jedinstvenog, ekskluzivnog časopisa „DREAM„ (Dogma Real Estate Agency Magazine). Pomno smo odabrali crème de la crème iz našeg bogatog portfelja nekretnina, a jednako pažljivo odabiremo i naše partnere, banke, eksluzivne brendove, hotele, restorane, wellnesse, trgovine, osiguranja, salone namještaja, jahte, dentalne poliklinike i slično.

Časopis se distribuira na raznim ekskluzivnim lokacijama, u atraktivnim hotelima (u Rijeci, Opatijskoj rivijeri, Istri, Krku i Zagrebu) yacht marinama, restoranima, na jahtama, raznim poliklinikama, salonima namještaja, u luksuznim vilama i stanovima, auto i beauty salonima na području naše županije, Zagreba, ali i van granica Hrvatske, u Monacu, Azerbaijanu-Baku i Milanu na raznim sportskim dogadjanjima te na internacionalnim sajmovima u Moskvi i Kiewu na kojima smo prisustvovali u 2014. i 2015.godini.

Magazin je godišnjak i izlazi isključivo na engleskom jeziku. Zelja nam je da potencijalnim kupcima olakšamo odabir novog doma, približimo tržište nekretnina našeg područja te zajedno pronađemo nekretninu iz snova!

DREAM magazine, ISSUE 3. 2015/2016.g možete pronaći u prostorijama Dogma nekretnina u Rijeci, F.La Guardia 6 te u našoj poslovnici u Labinu, Slobode 1.

On line verziju možete prelistati klikom na magazin.


ISSUE 2. 2014.

 

ISSUE 1. 2013.

 

DREAM (Dogma Real Estate Agency Magazine)

Predstavljanje časopisa

Prvi broj magazina DREAM-a predstavljen je 2013.godine na press konferenciji gdje su Dream predstavili suvlasnik Dogme Ivan Ljubičić i voditeljica marketinga Danijela Korkut.

DREAM (Dogma Real Estate Agency Magazine)

DREAM (Dogma Real Estate Agency Magazine)


IMPRESSUM – “DREAM”

Issue 1 – 2013.

Issue 2 - 2014.

Issue  3 - 2015.

IZDAVAČ
Dogma nekretnine d.o.o. F.La Guardia 6, 51 000 RIJEKA
[email protected]

Direktor
Branko Papeš
[email protected]

Urednica
Danijela Korkut
[email protected]

Marketing - prodaja oglasnog prostora

Dina Rubeša
  [email protected]

Kontakt Monaco: [email protected]

Kontakt Azerbaijan: [email protected]

Tisak, grafičko uređivanje i priprema za tisak
Tiskara Igmar
[email protected]

Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.